Catering Från Landhs
Catering

Landhs Konditori har funnits i Mullsjö sedan 1933 och ligger vackert beläget precis intill Mullsjön. Konditoriet ägs av Christer och Maria Alzén, och i samband med övertagandet av Konditori Briljanten i Habo & Bankeryd 2014 gick även Glenn och Mari Svärd in som nya delägare. Landhs Konditorier är klassiska caféer med ett traditionellt och brett sortiment för alla smaker. Vi tycker det är viktigt att man använder rena råvaror i sitt hantverk, därför bakar vi alltid med råvaror av högsta kvalitet i vårt bageri och vi jobbar aktivt med att utveckla nya idéer och smaker tillsammans med vår duktiga personal. Vi har öppet alla dagar i veckan och serverar luncher och sallader i Mullsjö, Habo och Bankeryd alla dagar, samt brunch och fikabuffé i Mullsjö och Afternoon tea i Habo på helgerna.

Välkommen till våra konditorier!

Nyheter

16 Feb

Mars då är det vår…

Ja men då har både årets fettisdag och alla hjärtans dag passerat och med flera tusen sålda semlor så känner vi oss rätt nöjda med veckan.
Fettisdagen är ju en av årets största dagar i bageribranschen och det är såklart roligt att så många väljer att handla av oss.

Nu närmast är det mars månad som står på tur och det är ju en vårmånad det vet ju alla 😉
Först ut är “Smålänningarnas nationaldag” och den firas ju såklart med en redig “massipantååta” , kanske har just ni någon som pratar precis så på jobbet eller hemma och gillar prinsesstårta!

  • 1/3 Fössta tossdan i mass
  • 29/3 skärtorsdagen
  • 30/3 Långfredagen
  • 31/3 Påskafton
  • 1/4 Annandag påsk

 

22 Jan

Hjärtliga februari…

Ljuset börjar komma tillbaka ute och vi närmar oss ett par av årets mest roliga dagar i februari…

Ni har nog sett i våra butiker och på instagram att vi fyller upp butikerna med goda praliner, godis och nya teer med alla hjärtans tema.
I kondis planeras det små hjärtans tårtor och bakelser.
För alla er som vill mysa till det lite extra med den du gillar mest så har kockarna satt ihop en liten supé med skaldjurssoppa, västerbottenpaj, nybakat bröd och en god dessert för två personer till priset 139:-
Alla hjärtans dag supé

Fettisdagen infaller på tisdag 13:e februari och då är det full fart i bageriet, förbeställ gärna vid större beställningar eller allergier i din butik.

Alla hjärtans dag onsdag 14:e februari, passa på att överraska någon du gillar.

 

1 Jan

Välkommen 2018

Vi vänder blad och tackar för ett fantastiskt år med massor av nya möten, goda smaker och spännande händelser.
Det har varit några intensiva veckor nu vid jul och nyår precis som det ska vara med nu känner vi oss laddade inför ett alldeles nytt 2018.

Som ni säkert redan sett så är de efterlängtade semlorna tillbaka i alla våra butiker och de är precis så där goda som bara Landhs semlor kan vara…

Öppet:
Trettondagsafton: 5/1 7-18
Trettondagen: 6/1 Mullsjö 8-17 Habo 7-16 Bankeryd 7-15

 

Kalender

< 2018 >
Februari
Mån
Tis
Ons
Tor
Fre
Lör
Sön
januari
januari
januari
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
mars
mars
mars
mars

Landhs på Instagram

Följ Landhs på Facebook!
Webb producerad av Divido IT Webb Reklam