Kroatorpet Huskvarna
Kroatorpet

Landhs Konditori har funnits i Mullsjö sedan 1933 och ligger vackert beläget precis intill Mullsjön. Konditoriet ägs av Christer och Maria Alzén, och i samband med övertagandet av Konditori Briljanten i Habo & Bankeryd 2014 gick även Glenn och Mari Svärd in som nya delägare. Landhs Konditorier är klassiska caféer med ett traditionellt och brett sortiment för alla smaker. Vi tycker det är viktigt att man använder rena råvaror i sitt hantverk, därför bakar vi alltid med råvaror av högsta kvalitet i vårt bageri och vi jobbar aktivt med att utveckla nya idéer och smaker tillsammans med vår duktiga personal.
Den 6:e juni 2018 fick vi även chansen att driva Kroatorpet i Huskvarna igen och där kan ni nu även njuta av Landhs goda bakverk.
Vi har öppet alla dagar i veckan och serverar luncher och sallader i Mullsjö, Habo, Bankeryd och Kroatorpet alla dagar, samt brunch och fikabuffé i Mullsjö och Habo på helgerna.

Välkommen till våra konditorier!

Nyheter

12 Aug

Tillbaka efter semestern…

Hoppas ni haft en underbar sommar och ser fram emot en härlig sensommar och höst med oss på Landhs konditorier.
Många av oss börjar komma tillbaka efter en solig semester som vi har samlat energi och hämtat inspiration från.
Sommaren på Landhs blev ju väldigt lyckad mycket tack vare det fina vädret som passat perfekt för mysiga utflykter och glass-pauser.

Vi har återgått till de vanliga öppettiderna och luncher i Mullsjö, Habo och Bankeryd som ni hittar under flikarna i huvudmenyn. På Kroatorpet kör vi sommartider ytterligare en vecka.

Nu i kräfttider kommer vi såklart baka gott kräftbröd till butikerna men ring gärna och beställ så ni inte blir utan, vi fixar även andra tillbehör som pajer, sallad mm till kräftskivan.

 

24 Jun

Sommartider på Landhs konditorier

Sommar sol och semester är här och nedan ser ni årets sommartider som bla innebär att vi har öppet lite längre i Mullsjö och på Kroatorpet.
Sedan vi öppnade Kroatorpet i Huskvarna har det varit full fart och det har serverats flera hundra räksmörgåsar, våfflor och glass till våra härliga kunder.

Vi kommer erbjuda sommarlunch med olika kalla rätter i alla butiker under hela sommaren alla dagar och även varm lunchbuffé i Mullsjö på vardagar.

Catering och tårtor och andra bakverk kan beställas till alla butiker.

Vi önskar er alla en trevlig sommar/ Med vänlig hälsning Landhs konditorier

Sommaröppet vecka 26-32

Mullsjö
mån-lör -7-19  sön 8-19

Habo och Bankeryd
mån -fre  7-18 lör 7-15 sön 8-15

Kroatorpet Huskvarna

mån-sön 8-21

17 Jun

Midsommarvecka

Då går vi in i en riktig sommarvecka här på Landhs konditorier, denna vecka händer det massor av roliga saker som fotbolls-VM, midsommarafton och nyhemsveckan i Mullsjö.
På Kroatorpet har vi from denna veckan öppet 8-21 alla dagar i veckan så passa på att göra en utflykt och kolla in hur fint de fått det i Huskvarna.

Öppet Midsommar:

Mullsjö, Habo, Bankeryd 7-13 och Kroatorpet  8-13

Öppet Midsommardagen:

Endast Kroatorpet 8-21 (de andra butikerna tar lite ledigt denna dag)

 

Kalender

< 2018 >
mars 12 - mars 18
«
»
 • 12
  12.Mars.Måndag
  Inga händelser
 • 13
  13.Mars.Tisdag
  Inga händelser
 • 14
  14.Mars.Onsdag
  Inga händelser
 • 15
  15.Mars.Torsdag
  Inga händelser
 • 16
  16.Mars.Fredag
  Inga händelser
 • 17
  17.Mars.Lördag
  Inga händelser
 • 18
  18.Mars.Söndag
  Inga händelser

Landhs på Instagram

Följ Landhs på Facebook!
Webb producerad av Divido IT Webb Reklam