Jobba hos oss Lediga tjänster
Jobba hos oss

Landhs Konditori har funnits i Mullsjö sedan 1933 och ligger vackert beläget precis intill Mullsjön. Konditoriet ägs av Christer och Maria Alzén, och i samband med övertagandet av Konditori Briljanten i Habo & Bankeryd 2014 gick även Glenn och Mari Svärd in som nya delägare.
Landhs Konditorier är klassiska caféer med ett traditionellt och brett sortiment för alla smaker.
Vi tycker det är viktigt att man använder rena råvaror i sitt hantverk, därför bakar vi alltid med råvaror av högsta kvalitet i vårt bageri och vi jobbar aktivt med att utveckla nya idéer och smaker tillsammans med vår duktiga personal.
Den 6:e juni 2018 fick vi även chansen att driva Kroatorpet i Huskvarna igen och där kan ni nu även njuta av Landhs goda bakverk.
Vi har öppet alla dagar i veckan och serverar luncher och sallader i Mullsjö, Habo, Bankeryd och Kroatorpet alla dagar.

Välkommen till våra konditorier!

Nyheter

7 okt

Rosa oktober

Då var oktober månad här, en månad då vi färgar våra bakelser och tårtor rosa och vi tänker lite extra på de som drabbas av cancer på något sätt i livet.
För varje såld bakelse så skänker vi tillsammans med er 5 kronor till förmån för forskningen.

…Några av oss drabbas men alla berörs…

20 sep

Kanelbullens dag fredag 4 oktober

Den 4:e oktober 1999 när kanelbullens dag lanserades var en av tankarna att det skulle vara omtankens dag men även för att uppmärksamma bulltraditionen som finns i Sverige…

Vi tycker ju såklart att det är en fantastisk dag och är väldigt taggade inför denna fredag 4:e oktober då vi kommer baka rykande färska bullar under hela dagen till alla butiker.
Våra stenugnsbakade kanelbullar är bakade på vetemjöl från Småland, på svenskt äkta smör och de är verkligen något för finsmakare!

Vid lite större beställningar som till företag mm så ring och lägg undan ett par dagar innan.

Kalender

«
»
Mån
Tis
Ons
Tor
Fre
Lör
Sön
juni
juni
juni
juni
juni
juni
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
augusti
augusti
augusti
augusti
augusti

Landhs på Instagram

Söndags ångest?⛅️ De har vi inget som heter på Landhs iallafall!! Idag i montern hittar ni DAGENS SMÖRGÅS med soltorkade tomater och fetaost!!😻😻 öppet 8-17🍂 VÄLKOMNA!! ...

72 2

Godmorgon på er där hemma! Titta vilka fina Limepajer med italiensk maräng vi har fått idag 😍🙏! Vi har kickat igång den här lördagen på absolut bästa sätt, goda bakverk färska bröd och frallor och ett hejdundrande glatt humör 🥳🥳🥳 Vi ses 😘 ...

65 3
Följ Landhs på Facebook!
Webb producerad av Divido IT Webb Reklam