Jobba hos oss! Lediga tjänster
Jobba hos oss!

Landhs Konditori har funnits i Mullsjö sedan 1933 och ligger vackert beläget precis intill Mullsjön. Konditoriet ägs av Christer och Maria Alzén, och i samband med övertagandet av Konditori Briljanten i Habo & Bankeryd 2014 gick även Glenn och Mari Svärd in som nya delägare. Landhs Konditorier är klassiska caféer med ett traditionellt och brett sortiment för alla smaker. Vi tycker det är viktigt att man använder rena råvaror i sitt hantverk, därför bakar vi alltid med råvaror av högsta kvalitet i vårt bageri och vi jobbar aktivt med att utveckla nya idéer och smaker tillsammans med vår duktiga personal.
Den 6:e juni 2018 fick vi även chansen att driva Kroatorpet i Huskvarna igen och där kan ni nu även njuta av Landhs goda bakverk.
Vi har öppet alla dagar i veckan och serverar luncher och sallader i Mullsjö, Habo, Bankeryd och Kroatorpet alla dagar, samt brunch och fikabuffé i Mullsjö och Habo på helgerna.

Välkommen till våra konditorier!

Nyheter

14 mar

Påsk på Landhs konditori 2019

Snart är årets bästa tid här …våren.. då uteserveringarna fylls igen och man kan dricka kaffe vid en solvägg igen.

I år infaller påsken i april och vi kommer att ha öppet som vanligt i alla butiker och långfredag och annandag påsk har vi öppet som söndag.
Våra öppettider ser ni under varje butik: Mullsjö  Habo Bankeryd Kroatorpet

Kockarna har satt ihop en påskmeny som ni ser under catering här på hemsidan.

Vi kommer även att ha påskbuffé på lunchen i Mullsjö, Habo och på Kroatorpet onsdag 17/4 samt skärtorsdag 18/4 klockan 11.30-14.00.

Långfredag dukar vi upp vår frukost/fikabuffé i Mullsjö 9-14 och i Habo dukas det upp våffelbuffè med goda tillbehör 9-14, på Kroatorpet erbjuds en frukostbuffé med tårta 8-14.

Påskafton och Påskdagen laddar vi med en härlig påskbrunch och tillhörande tårtbuffé och fikabord i Mullsjö 9-14 och på Kroatorpet blir det en påsk-inspirerad frukostbuffé med tårta.
I Habo blir det som vanligt våffelbuffé med massor av godsaker på Påskdagen.
I vårt bageri och butik i Bankeryd har vi ingen buffé men butiken är fylld med godsaker hela påsken!

Annandag påsk har vi öppet som söndag i alla butiker med massor av gott påskfika, sallader , smörgåsar och mycket mer men ingen buffé.

Våra öppettider i påsken 2019 ser ni under varje konditori på fliken “öppettider”.

På bilden ser ni vår fina påsktårta som ni kan beställa för 410:-  (10 pers).

 

3 mar

Fettisdagen på tisdag 5 mars

Mars betyder ju vår och visst passar det perfekt att fira in den med att njuta av goda semlor på årets stora dag nu på tisdag 5 mars, vi kommer att arbeta i skift så att alla ska få nybakade semlor under hela dagen, och är det något som vi är lite extra stolta över så är det just våra semlor.

Vi gör även glutenfria, laktosfria, mjölkfria, sockerfria och med vanilj såklart men ring gärna och beställ till din butik.
Vid lite större beställningar som till företag mm så vill vi även då att ni beställer innan. Vi erbjuder även utkörning i närområdet vid beställning av minst  20 semlor.

…. och bara för att vi inte ska bli rastlösa så firar ju även alla smålänningar sin alldeles egna dag nu på fössta tossdan i mass genom att äta massipantååta!

Så känner du någon som pratar så här så ring och beställ din tårta hos oss.

 

24 feb

Brödveckor på Landhs med 25% rabatt på alla matbröd…

…Vilken härlig vecka vi hade med många nya brödkunder… så vi kör väl en vecka till med 25% rabatt på ALLA frallor, ALLT matbröd och surdegsbröd!
 

Alla som ätit surdegsbröd eller surdegsfrallor har nog känt att man blir lite mättare på det och att smaken är något alldeles extra… men visste ni detta?

Surdegsbröd har bakats i många många år och har egenskaper som gör det väldigt speciellt. När man gör surdeg bildas mjölksyrebakterier som ger brödet ett lägre ph-värde vilket gör att kroppen har lättare kan ta upp viktiga ämnen som kalcium, järn och zink.

Surdegen är även lite snällare mot magen eftersom den har en längre liggtid och fröer mm blöts upp och magen behöver inte jobba lika hårt för att ta hand om dem.

Surdeg ökar även brödets hållbarhet eftersom att det bildas små mängder ättiksyra i brödet som hämmar mögelbildning vilket är bra då man slipper tillsätta konserveringsmedel.
Landhs surdegsbröd bakas för hand, var och en för sig för att sedan läggas in i den varma stenugnen med trä-spade.

 

Kalender

< 2019 >
December
«
»
Mån
Tis
Ons
Tor
Fre
Lör
Sön
november
november
november
november
november
november
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
januari
januari
januari
januari
januari

Landhs på Instagram

Följ Landhs på Facebook!
Webb producerad av Divido IT Webb Reklam