Kroatorpet Huskvarna
Kroatorpet

Landhs Konditori har funnits i Mullsjö sedan 1933 och ligger vackert beläget precis intill Mullsjön. Konditoriet ägs av Christer och Maria Alzén, och i samband med övertagandet av Konditori Briljanten i Habo & Bankeryd 2014 gick även Glenn och Mari Svärd in som nya delägare. Landhs Konditorier är klassiska caféer med ett traditionellt och brett sortiment för alla smaker. Vi tycker det är viktigt att man använder rena råvaror i sitt hantverk, därför bakar vi alltid med råvaror av högsta kvalitet i vårt bageri och vi jobbar aktivt med att utveckla nya idéer och smaker tillsammans med vår duktiga personal.
Den 6:e juni 2018 fick vi även chansen att driva Kroatorpet i Huskvarna igen och där kan ni nu även njuta av Landhs goda bakverk.
Vi har öppet alla dagar i veckan och serverar luncher och sallader i Mullsjö, Habo, Bankeryd och Kroatorpet alla dagar, samt brunch och fikabuffé i Mullsjö och Habo på helgerna.

Välkommen till våra konditorier!

Nyheter

24 Jun

Sommartider på Landhs konditorier

Sommar sol och semester är här och nedan ser ni årets sommartider som bla innebär att vi har öppet lite längre i Mullsjö och på Kroatorpet.
Sedan vi öppnade Kroatorpet i Huskvarna har det varit full fart och det har serverats flera hundra räksmörgåsar, våfflor och glass till våra härliga kunder.

Vi kommer erbjuda sommarlunch med olika kalla rätter i alla butiker under hela sommaren alla dagar och även varm lunchbuffé i Mullsjö på vardagar.

Catering och tårtor och andra bakverk kan beställas till alla butiker.

Vi önskar er alla en trevlig sommar/ Med vänlig hälsning Landhs konditorier

Sommaröppet vecka 26-32

Mullsjö
mån-lör -7-19  sön 8-19

Habo och Bankeryd
mån -fre  7-18 lör 7-15 sön 8-15

Kroatorpet Huskvarna

mån-sön 8-21

17 Jun

Midsommarvecka

Då går vi in i en riktig sommarvecka här på Landhs konditorier, denna vecka händer det massor av roliga saker som fotbolls-VM, midsommarafton och nyhemsveckan i Mullsjö.
På Kroatorpet har vi from denna veckan öppet 8-21 alla dagar i veckan så passa på att göra en utflykt och kolla in hur fint de fått det i Huskvarna.

Öppet Midsommar:

Mullsjö, Habo, Bankeryd 7-13 och Kroatorpet  8-13

Öppet Midsommardagen:

Endast Kroatorpet 8-21 (de andra butikerna tar lite ledigt denna dag)

 

10 Jun

Skolavslutning och studentvecka

Vi har just nu en riktigt intensiv men rolig vecka framför oss, nämligen studentveckan. Denna veckan går även många barn och ungdomar på sitt efterlängtade sommarlov.
Passa på att beställa din studentcatering, smörgåstårta eller tårta i någon av våra butiker. (Catering beställs senast måndag 11:e juni).

Kroatorpet i Huskvarna invigdes i onsdags på Sveriges nationaldag och dagen blev otroligt lyckad med massor av glada kunder precis som vi hade hoppats.
Kroatorpet kommer att ha öppet hela sommaren och from v 25 öppet 8-21 alla dagar.

Öppet Midsommar:

Mullsjö, Habo, Bankeryd 7-13 och Kroatorpet  8-13

Öppet Midsommardagen:

Endast Kroatorpet 8-21 (de andra butikerna tar lite ledigt denna dag)

Kalender

< 2019 >
Juni
«
»
Mån
Tis
Ons
Tor
Fre
Lör
Sön
maj
maj
maj
maj
maj
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Landhs på Instagram

Följ Landhs på Facebook!
Webb producerad av Divido IT Webb Reklam