Jobba hos oss! Lediga tjänster
Jobba hos oss!

Landhs Konditori har funnits i Mullsjö sedan 1933 och ligger vackert beläget precis intill Mullsjön. Konditoriet ägs av Christer och Maria Alzén, och i samband med övertagandet av Konditori Briljanten i Habo & Bankeryd 2014 gick även Glenn och Mari Svärd in som nya delägare. Landhs Konditorier är klassiska caféer med ett traditionellt och brett sortiment för alla smaker. Vi tycker det är viktigt att man använder rena råvaror i sitt hantverk, därför bakar vi alltid med råvaror av högsta kvalitet i vårt bageri och vi jobbar aktivt med att utveckla nya idéer och smaker tillsammans med vår duktiga personal.
Den 6:e juni 2018 fick vi även chansen att driva Kroatorpet i Huskvarna igen och där kan ni nu även njuta av Landhs goda bakverk.
Vi har öppet alla dagar i veckan och serverar luncher och sallader i Mullsjö, Habo, Bankeryd och Kroatorpet alla dagar, samt brunch och fikabuffé i Mullsjö och Habo på helgerna.

Välkommen till våra konditorier!

Nyheter

2 feb

Hjärtliga februari…

Ljuset börjar komma tillbaka ute och vi närmar oss ett par av årets mest roliga dagar i februari…

Ni har nog sett i våra butiker och på instagram att vi fyller upp butikerna med goda praliner, godis och nya teer med alla hjärtans tema.
I kondis planeras det små hjärtans tårtor och bakelser.
För alla er som vill mysa till det lite extra med den du gillar mest så passa på att beställa hem vår goda tapasbricka med lyxiga tillbehör för minst 2 pers ( 125:-) pers till helgen eller testa någon av våra helg-bufféer som finns i Mullsjö, Krotorpet eller Habo.

Alla hjärtans dag Torsdag 14:e februari, passa på att överraska någon du gillar.

Fettisdagen infaller i år den 5:e mars så ni kan njuta länge av dessa goda bakverk…

 

 

 

31 jan

Kära kund…

Att sommaren 2018 blev den torraste och varmaste på länge minns vi nog alla men torkan satte även sina spår, inte minst för alla våra bönder.
Flera av våra råvarukostnader har ökat med över 20% och det börjar såklart kännas även för hos oss.

Den 1:a februari 2019 höjer vi priserna på vissa av våra produkter med några kronor och det kommer säkert några av er märka i butikerna.

Vi fortsätter att satsa på bra råvaror, ett brett sortiment, riktigt fina produkter och hoppas kunna bli ännu bättre under 2019…

1 jan

Välkommen 2019

Detta året har verkligen varit händelsernas år, vi har renoverat, byggt om, flyttat kondis och tagit över Kroatorpet i Huskvarna…
Jul och nyår har varit intensiva och vi behövde nog alla lite extra ledighet efter dessa dagar.
Nu är vi redo inför ett 2019 med massor av nya smaker, möten och idéer som vi hoppas få dela med er kunder.

Som ni säkert redan sett så är de efterlängtade semlorna tillbaka i alla våra butiker och de är precis så där goda som bara Landhs semlor kan vara…

Öppet:
Trettondag jul: Som vanlig söndag i alla butiker

 

Kalender

< 2019 >
Augusti
«
»
Mån
Tis
Ons
Tor
Fre
Lör
Sön
juli
juli
juli
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
september

Landhs på Instagram

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Följ Landhs på Facebook!
Webb producerad av Divido IT Webb Reklam