Jobba hos oss Lediga tjänster
Jobba hos oss!

Landhs Konditori har funnits i Mullsjö sedan 1933 och ligger vackert beläget precis intill Mullsjön. Konditoriet ägs av Christer och Maria Alzén, och Glenn och Mari Svärdh.Landhs Konditorier är klassiska caféer med ett traditionellt och brett sortiment för alla smaker.
Vi tycker det är viktigt att man använder rena råvaror i sitt hantverk, därför bakar vi alltid med råvaror av högsta kvalitet i vårt bageri och vi jobbar aktivt med att utveckla nya idéer och smaker tillsammans med vår duktiga personal.
Den 6:e juni 2018 fick vi även chansen att driva Kroatorpet i Huskvarna igen och där kan ni nu även njuta av Landhs goda bakverk.
Vi har öppet alla dagar i veckan och serverar luncher och sallader i Mullsjö, Habo, Bankeryd och Kroatorpet alla dagar.

Välkommen till våra konditorier!

Nyheter

3 feb

Fettisdagen på tisdag 25 februari

Om bara några dagar är det dags för årets stora dag nu på tisdag 25 februari, vi kommer att arbeta i skift så att alla ska få nybakade semlor under hela dagen, och är det något som vi är lite extra stolta över så är det just våra semlor.

Vi gör även glutenfria, laktosfria, mjölkfria, sockerfria och med vanilj såklart men ring gärna och beställ till din butik.
Vid lite större beställningar som till företag mm så vill vi även då att ni beställer innan. Vi erbjuder även utkörning i närområdet vid beställning av minst  20 semlor.

…. och bara för att vi inte ska bli rastlösa så firar ju även alla smålänningar sin alldeles egna dag sen på torsdag 5 mars på “fössta tossdan i mass” genom att äta massipantååta!

Så känner du någon som pratar så här så ring och beställ din tårta hos oss.

 

26 jan

Alla hjärtans-Tapas…

Ljuset börjar komma tillbaka ute och vi närmar oss ett par av årets mest roliga dagar i februari…

Ni har nog sett i våra butiker och på instagram att vi fyller upp butikerna med goda praliner, godis och nya teer med alla hjärtans tema.
I kondis planeras det små hjärtans tårtor och bakelser.
För alla er som vill mysa till det lite extra med den du gillar mest så passa på att beställa hem vår goda tapasbricka med lyxiga tillbehör för minst 2 pers ( 129:-) pers till helgen eller testa någon av våra helg-bufféer som finns i Mullsjö, Krotorpet eller Habo.

Tapasbuffé fredag 14 februari  

På alla hjärtans dag så tänkte vi förutom alla goda hjärtliga bakverk duka upp en Alla hjärtans buffé med Tapas i Mullsjö och på Kroatorpet klockan 19-23 med kockarnas utvalda tapasrätter, kondis dessertbord, kaffe och ett glas bubbel för 299:-
(Alkoholfritt bubbel finns som alternativ)

Plats: Kroatorpet & Mullsjö
Pris: 299:- Inkl ett glas bubbel
Boka bord: JA Kroatorpet 036-132286 Mullsjö 0392-10171
Tid: 19-23

Kalender

< 2019 >
September
«
»
Mån
Tis
Ons
Tor
Fre
Lör
Sön
augusti
augusti
augusti
augusti
augusti
augusti
1
2
3
4
5
6
7
 • Kräftlördag i Habo
  Hela dagen
  2019.09.07

  På lördag är det dags för årets stora familjefest i Habo, nämligen vår kräftlördag. Vi fyller upp butiken med fina erbjudanden inne och utanför och på menyn finns ju självklart Landhs goda kräftröra samt kräftbröd!

8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
 • Vi stänger klockan 15.00
  Hela dagen
  2019.09.21

  Vi ska ta med hela personalstyrkan ut på lite personalaktivitet så vi kommer att behöva stänga butikerna lite tidigare denna lördag. Vi hoppas såklart att ni har överseende med detta 🙂

22
23
24
25
26
27
28
29
30
oktober
oktober
oktober
oktober
oktober
oktober

Landhs på Instagram

Det är tisdag och nedräkningen har börjat till årets godaste dag ~Fettisdagen 25 februari~ ⭐️ bara en vecka kvar ... .
I år har jag varit extra noga med provsmakningen 😜, har ni ätit någon semla än?
...

126 2

⭐️Boka in tisdag 25 februari ⭐️
.
Ny vecka på ingång och nedräkningen har börjat till en utav årets roligaste dagar för oss i café-branschen, dagen då vi gör semlor hela dagen lång...för är det något vi är lite extra stolta över så är det just våra ~SEMLOR~ ⭐️ . .
#stansbästasemla #semla#mullsjö #semlor #café #bankeryd #jönköping #habo#kroatorpet #landhskonditori #semla#fettisdagen#fettisdagen2020
...

117 0

Idag är det exakt 7 dagar kvar till en av de godaste dagarna på året ~SEMLEDAGEN~ ⭐
.
#fettisdagen #tminus #sevendays #andcounting #semla #äralltidenbraide
...

41 0

Godmorgon alla fina kunder!🤗 Butiken är fylld med massa goda bullar och bröd! Vi har öppet till klockan 16.00 idag, välkomna💕 #landhskonditori ...

77 0

Tisdag och bara en vecka kvar till Fettisdagen...🥳. Har ni inte smakat de än, välkomna in till oss! #stansbästasemla #landhskonditori #kroatorpet #huskvarna ...

69 0

God morgon! Det blåser och regnar denna morgon, välkomna in till oss och njut av vår frukostbuffé som finns uppdukad till kl 10 för 89kr Lunchbuffén dukas upp 11.30-14.30 och idag serveras kycklinggryta med smak av soltorkadtomt med ett fräscht salladsbord för 125kr Vi ses! ...

65 0
Följ Landhs på Facebook!
Webb producerad av Divido