Julen 2020 Mat & Evenemang
Julen 2020

Landhs Konditori har funnits i Mullsjö sedan 1933 och ligger vackert beläget precis intill Mullsjön.
Konditoriet ägs av Christer och Maria Alzen samt Glenn och Mari Svärdh.
Landhs Konditorier är klassiska caféer med ett traditionellt och brett sortiment för alla smaker.
Vi tycker det är viktigt att man använder rena råvaror i sitt hantverk, därför bakar vi alltid med råvaror av högsta kvalitet i vårt bageri och vi jobbar aktivt med att utveckla nya idéer och smaker tillsammans med vår duktiga personal.
Den 6:e juni 2018 fick vi även chansen att driva Kroatorpet i Huskvarna igen och där kan ni nu även njuta av Landhs goda bakverk.
Vi har öppet alla dagar i veckan och serverar luncher och sallader i Mullsjö, Habo, Bankeryd och Kroatorpet alla dagar.

Välkommen till våra konditorier!

Nyheter

12 sep

Brödvecka på Landhs med 25% rabatt på alla matbröd…

…Vi tänkte inleda hösten med lite fokus på vårat goda bröd och tänkte ge er 25% rabatt på alla våra matbröd under hela vecka 39.
Nedan kan ni läsa lite om vårt nyttiga surdegsbröd men testa även våra goda fullkornslimpor… 

(rabatten gäller på ordinarie priser, ej multipriser) 
 

Alla som ätit surdegsbröd eller surdegsfrallor har nog känt att man blir lite mättare på det och att smaken är något alldeles extra… men visste ni detta?

Surdegsbröd har bakats i många många år och har egenskaper som gör det väldigt speciellt. När man gör surdeg bildas mjölksyrebakterier som ger brödet ett lägre ph-värde vilket gör att kroppen har lättare kan ta upp viktiga ämnen som kalcium, järn och zink.

Surdegen är även lite snällare mot magen eftersom den har en längre liggtid och fröer mm blöts upp och magen behöver inte jobba lika hårt för att ta hand om dem.

Surdeg ökar även brödets hållbarhet eftersom att det bildas små mängder ättiksyra i brödet som hämmar mögelbildning vilket är bra då man slipper tillsätta konserveringsmedel.
Landhs surdegsbröd bakas för hand, var och en för sig för att sedan läggas in i den varma stenugnen med trä-spade.

18 aug

Sensommar och slut på semester…

Vilken härlig sommar vi haft, med många trevliga möten och mycket gott fika även om inte allt varit som vanligt med allt som händer nu i världen.

Efter lite sommartider i Mullsjö och på Kroatorpet så återgår vi nu till våra ordinarie öppettider på vardagar till klockan 18.00.

På Landhs konditorier har vi haft några tappra solstrålar som jobbat medans vi andra haft lite välbehövlig semester vilket vi är tacksamma för, några kommer även att jobba kvar här i höst.

Under semestern har vi såklart fikat en hel del och spånat på lite nya idéer men vi tar även tacksamt emot era idéer och önskemål.
Hösten kommer bjuda på massor av goda fikastunder och lite roliga nyheter, renoveringar och annat roligt!

Vi har även några nya Landhs-stjärnor som kommer presenteras på sociala medier framöver och lite nya bakverk så håll utkik.
Kräftskivorna är redan igång så passa gärna på att beställa ditt kräftbröd från vårt bageri.

Kalender

«
»
Mån
Tis
Ons
Tor
Fre
Lör
Sön
februari
februari
februari
februari
februari
februari
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
april
april
april
april
april

Landhs på Instagram

Har ni smakat vår twixkola-kaka än? ... det har vi 😍 ...

69 4

Onsdag och solsken bör alltid firas ☀️☀️, kom på en fika i trädgården eller kanske en god glass 🍦 -vi har glass-rea i Mullsjö med 50% rabatt på all glass ☀️☀️ ...

110 2

Ni har väl inte missat att vi har brödvecka i Bageriet med 25% rabatt på alla nybakade matbröd och frallor 😃⭐️⭐️ (gäller ej på multipriser) #brödvecka#bageri#bankeryd ...

~Glöggkväll~ på Kroatorpet & Mullsjö på onsdag 11 & 18 november klockan 17-20 🍁...
Visst behöver man lite mys i Höstmörkret, passa på att boka in er på våra glöggkvällar med goda snittar, glögg, teer, minibiskvier, pepparkakor, mini-smörbullar och annat gott ⭐️⭐️ ... Pris 169:- ⭐️
...

Följ Landhs på Facebook!
Webb producerad av Divido