Lediga tjänster Jobba hos oss
Lediga tjänster
12 sep

Brödvecka på Landhs med 25% rabatt på alla matbröd…

…Vi tänkte inleda hösten med lite fokus på vårat goda bröd och tänkte ge er 25% rabatt på alla våra matbröd under hela vecka 39.
Nedan kan ni läsa lite om vårt nyttiga surdegsbröd men testa även våra goda fullkornslimpor… 

(rabatten gäller på ordinarie priser, ej multipriser) 
 

Alla som ätit surdegsbröd eller surdegsfrallor har nog känt att man blir lite mättare på det och att smaken är något alldeles extra… men visste ni detta?

Surdegsbröd har bakats i många många år och har egenskaper som gör det väldigt speciellt. När man gör surdeg bildas mjölksyrebakterier som ger brödet ett lägre ph-värde vilket gör att kroppen har lättare kan ta upp viktiga ämnen som kalcium, järn och zink.

Surdegen är även lite snällare mot magen eftersom den har en längre liggtid och fröer mm blöts upp och magen behöver inte jobba lika hårt för att ta hand om dem.

Surdeg ökar även brödets hållbarhet eftersom att det bildas små mängder ättiksyra i brödet som hämmar mögelbildning vilket är bra då man slipper tillsätta konserveringsmedel.
Landhs surdegsbröd bakas för hand, var och en för sig för att sedan läggas in i den varma stenugnen med trä-spade.

← Till startsidan

Webb producerad av Divido